Vendor: Cisco
Exam Code: 642-996
Exam Name: Designing Cisco Data Center Unified Fabric
Version: Demo

642-996

QUESTION: 1
What is one example of typical business 642-996 requirements that are driving the design of installed base data centers?
A. IT reorganization
B. virtualization
C. greater collaboration
D. physical space
Answer: C

QUESTION: 2
What documents are not 642-996 typically an output that is deliverable from the design phase?
A. high-level design
B. site requirements specification
C. troubleshooting procedures
D. migration plan
Answer: C

QUESTION: 3
What is the most common 642-996 design requirement when creating a data center solution?
A. high availability with disaster recovery
B. multicore CPU servers
C. traffic inspection for inbound traffic
D. virtualization of network resources
Answer: A

QUESTION: 4
What is a typical output of the design planning phase that 642-996 vce characterizes an existing data center?
A. a high-level conceptual architecture proposal
B. a gap analysis
C. a verification plan
D. reactive fault detection and correction
Answer: B

QUESTION: 5
Which two characteristics are associated with the core layer of a Data Center Unified Fabric network? (Choose two.)
A. no packet manipulation
B. QoS—policing
C. voice, data, and wireless convergence
D. scalable routing protocols like OSPF
E. Layer 2 default gateway redundancy
F. QoS—classification and queuing
Answer: A, D

QUESTION: 6
Which three characteristics are associated with the aggregation layer of a Data Center Unified 642-996 Fabric network? (Choose three.)
A. no packet manipulation
B. QoS—policing
C. voice, data, and wireless convergence
D. scalable routing protocols like OSPF
E. provides default gateway redundancy
F. QoS—classification and queuing
G. routing manipulation and filtering
H. aggregates end users
Answer: B, E, G

QUESTION: 7
Which three characteristics are associated with the access layer of a Data Center Unified Fabric 642-996 dumps network? (Choose three.)
A. no packet manipulation
B. QoS—policing
C. voice, data, and wireless convergence
D. scalable routing protocols like OSPF
E. provides default gateway redundancy
F. QoS – classification and queuing
G. routing manipulation and filtering
H. aggregates end users
Answer: C, F, H

QUESTION: 8
Which protocols are Cisco recommended for 642-996 connecting the main data center to a remote data center?
A. LISP
B. OTV
C. FabricPath
D. vPC
Answer: B

QUESTION: 9
When migrating an existing data center network to a unified fabric network, which transitions should you expect to 642-996 see?
A. IOS to Nexus networking equipment
B. physical to virtual machines
C. Fibre Chanel to FCoE
D. iSCSI to NAS
Answer: C

QUESTION: 10
Which three protocols are effective in minimizing the use of STP in the 642-996 pdf data center design? (Choose three.)
A. FCoE
B. vPC
C. vDC
D. FabricPath
E. 802.1ad
F. STP
Answer: A, B, D

QUESTION: 11
In a medium size Data Center, which 642-996 three routing protocols would you use?
(Choose Three.)
A. EIGRP
B. ISIS
C. OSPF
D. RIPv2
E. HSRP
Answer: A, B, C

QUESTION: 12
Layer 2 forwarding of multicast traffic with vPC is based on which modified protocol?
A. CGMP
B. PIM SS
C. Auto-RP
D. IGMP snooping
E. Destination-based trees
Answer: D

QUESTION: 13
Given the requirements, which Cisco 642-996 Nexus product is Cisco recommended? A rich feature set that makes it well suited to top-of-rack, middle-of-row, or end- of-row access- layer applications. Data center racks with standards-based 1 and 10 Gigabit Ethernet and FCoE features, and virtual machine awareness features that allow IT departments to consolidate networks. A combination of high port density, lossless Ethernet, wire-speed performance, and extremely low latency that 642-996 exam  makes the switch family well suited to meet the growing demand for 10 Gigabit Ethernet.
A. 1000v
B. 1010
C. 2000
D. 3000
E. 4000
F. 5500
Answer: F

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/training-events/training-certifications/exams/current-list/specialist-dcufd.html

Read more: http://www.passitdump.com/642-996.html

Related: http://www.certpub.com/cisco-300-209-certification-exam/